Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» για την οικογένειά της και τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» η τέως παίκτρια του «Survivor 2021» που κατάγεται από τη Νιγηρία, μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε ως παιδί και την «ιδιαίτερη» ανατροφή της.

Όπως είπε, μεγάλωσε με δύο «μαμάδες» αφού ο πατέρας της, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν στην χώρα καταγωγής της, είχε δύο συζύγους.

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες τότε και μεγάλωσα με δύο μαμάδες γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους κι οι δύο μαμάδες έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι. Επιτρέπεται αυτό στη Νιγηρία να έχεις πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες» εξήγησε η επιχειρηματίας – δημοσιογράφος.

Και επισήμανε: «Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες γιατί όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου και μας έκανε τραπέζι κι ήμασταν και τα έξι αδέρφια, ήταν περίεργο με την μαμά μου να είναι από την μία μεριά και την μητριά μου από την άλλη».

Αυτό άλλαξε εκ των πραγμάτων όταν η Ελίζαμπεθ ήταν μόλις 13 ετών, οπότε ο πατέρας της πέθανε. «Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου.»

Παρά τις δυσκολίες ωστόσο, η ίδια διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία της και την οικογένειά της. «Έχω όμορφες αναμνήσεις από τους γονείς μου γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος κι αξιοπρέπεια» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/CRj_dVuvvzY}

Διαβάστε επίσης »