Άστραψε και βρόντηξε κατά του Αλέξη Παππά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια. 

Με τον Αλέξη Παππά τα έβαλε η Ελίσαμπεθ Ελέτσι που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Όταν η ίδια έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες, τον παίκτη του Survivor που προτιμά περισσότερο τα έβαλε μαζί του λέγοντας πώς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. 

«Τι μου τον έφερες έτσι τον Παππά, έχει αλλάξει δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Φέρεται λίγο άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει η στρατηγική που ακολουθεί, λέει άσχημες λέξεις κι αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατη νόσο για το θέμα που δεν μπορώ να το ξεστομίσω καν. Βγάλε τον Παππά, δεν τον θέλω.».

«Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες»
«Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες, ήταν περίεργο να βλέπω τον μπαμπά μου ανάμεσα στη μαμά μου και τη μητριά μου» ανέφερε ενώ δήλωσε πως δεν διατηρεί καμία σχέση με τη δεύτερη γυναίκα του μπαμπά της διότι δεν τη συμπάθησε ποτέ» είπε μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια.

Μίλησε στη συνέχεια για το πώς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία χάρη στον Σταμάτη Μαλέλη αλλά και για τη στενή σχέση που τη συνδέει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς οι γονείς τους ήταν οι πρώτοι Νιγηριανοί που ήρθαν στην Ελλάδα και ήταν φίλοι.

Διαβάστε επίσης »