Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σκάσει η βόμβα που θα ταράξει πολλούς. Ο τύπος είναι πολύ γνωστός στον χώρο της τηλεόρασης και των περιοδικών, απ ‘οπου και τον έδιωξαν πολλές φορές όταν σε αποστολές έκλεβε ότι έβρισκε μπροστά του.

  • Είναι πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Και μαζί με συνεργό του, έχουν “σηκώσει” δεκάδες σπίτια στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Χρησιμοποιεί ψευδώνυμα και πληρώνει με μαϊμου εμβάσματα ενώ νοικιάζει “rbnb” διαμερίσματα τα οποία και αδειάζει μέσα σε μια νύχτα.

Σε λίγο θα σας έχω περισσότερα, μιας και ένα ακόμη θύμα του κατέθεσε πρίν απο λίγο μήνυση εναντίον του στο Α.Τ Ακροπόλεως.

Έσκασε η Βόμβα – Μήνυση στο Α.Τ Ακρόπολεως κατά πανελίστα για κλοπές, δείτε τι λένε στα social media:
TRUE DEMOCRACY
10 λεπτά πριν
Ο ''Κούλιος Καίσαρας'' μετέτρεψε την ΕΛ.ΑΣ (Ελληνική Αστυνομία), σε Τροχαία... αυξάνεται το πρόστιμο σε 500 ευρώ για όσους περπατούν με φθαρμένες σόλες ή δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ...

Emmanouel Alexis
11 λεπτά πριν
Ο Μπιλ Γκέιτς είναι πλέον ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Αμερικής | Capital https://www.capital.gr/forbes/3518766/o-mpil-gkeits-einai-pleon-o-megaluteros-gaioktimonas-tis-amerikis
-Γαιοκτήμονες, πολύ καλή ιδέα. Κερδοφόρος επένδυση. Είναι δυνατόν να παραχθεί πλούτος!
dimpenewscom1
13 λεπτά πριν
H EE περιλαμβάνει τον ΥΠΕΞ Συρίας Faisal Al-Miqdad, στη λίστα τιμωριών και του απαγορεύει να μπει σε μέλη κράτη. Μόνο τους ειρηνοποιούς Τσαβούσογλου και Ερντογάν αυτοί είναι οι φίλοι μας .... ο επίλογος αυτής της πολιτικής θα είναι δραματικός
Stella Kanakaki
21 λεπτά πριν
τον Οκτώβριο 2020.PARTİZAN Yunanistan
23 λεπτά πριν
Hükümetin önerdiği yeni bir sağcı reform tasarısını protesto eden öğrenciler Yunanistanda Polisle çatıştı.Parlamento binasının önünde yürüyüş yapmaya çalışan öğrencileri dağıtmak için polis biber gazı ile saldırdı.
Διαβάστε επίσης »