Στο δίδυμο Γιώργου Καπουτζίδη – Μαρίας Κοζάκου ποντάρει η ΕΡΤ για την φετινή μετάδοση της μεγάλης βραδιάς της Eurovision.

Ογδόντα πέντε ημέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη βραδιά που περιμένουν οι fans της Eurovision σε όλο τον κόσμο. Ογδόντα πέντε ημέρες γεμάτες αγωνία, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο σενάριο τελικά θα επιλέξουν οι διοργανωτές για τον φετινό διαγωνισμό, αφού τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι ρευστά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Έτσι, μέχρι στιγμής παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η φετινή Eurovision να είναι virtual, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ο καθένας από την χώρα που εκπροσωπεί.

Σε αυτή την περίπτωση και ο Γιώργος Καπουτζίδης με την Μαρία Κοζάκου θα κάνουν την μετάδοση από την Αθήνα, ποντάροντας στο χιούμορ και την εμπειρία τους για να μεταφέρουν τον παλμό της διοργάνωσης στους τηλεθεατές.

Όσον αφορά στο τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, το «Last Dance» με την Στεφανία, οι πληροφορίες λένε ότι συνεχίζονται τα γυρίσματα για το video clip στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και ότι η τελική βερσιόν που θα ακούσουμε στις 10 Μαρτίου θα έχει «κάτι» από την ατμόσφαιρα του τελευταίου άλμπουμ της Dua Lipa και θα κινείται σε pop / dance κατεύθυνση.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης »