Το Καλό Μεσημεράκι έριξε αυλαία την περασμένη σεζόν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και με εκλεκτούς καλεσμένους, ωστόσο τώρα πια…

…ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη θέση του, στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά όπως πάντα στο τιμόνι του.

Ο παρουσιαστής τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΟΝ ΤΙΜΕ» ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής του, που θα έχει και αλλαγές.

Οι πρώτες συναντήσεις των συντελεστών στα γραφεία της εκπομπής στα Μελίσσια και οι πρώτες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν και όπως όλα δείχνουν η εκπομπή θα βγει στον αέρα τέλος Σεπτεμβρίου με επικρατέστερη ημερομηνία την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου “έκλεψε” το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά
Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά “φρέσκα” πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »