Φαίη Σκορδά: Στο ζωολογικό πάρκο με τους γιους της προ covid-19! Η Φαίη Σκορδά το 2019 πέρασε ένα υπέροχο Πάσχα στην Ιταλία και το ταξίδι αυτό είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την παρουσιάστρια. Η Φαίη επισκέφθηκε την Μπολόνια, την πόλη που πριν 16 χρόνια έζησε δυνατές στιγμές σπουδάζοντας στο πανεπιστήμιο.

Η Φαίη Σκορδά εν ΔΡΑΣΗ στο gym room του σπιτιού της. Μόλις αποκάλυψε το ΜΥΣΤΙΚΟ της σιλουέτας της

Εκεί έζησε ξανά με τις φίλες της τα φοιτητικά της χρόνια και γέμισε από γλυκές αναμνήσεις. Οι δυο γιοι της πέρασαν ένα παραδοσιακό Πάσχα με τον Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο. Όπως ήταν φυσικό, στη μαμά Φαίη έλειψαν πολύ ο Γιάννης και ο Δημήτρης!

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Φαίη βρέθηκε με τους γιους της στον καλύτερο προορισμό για παιδιά! Μαμά και γιοι επισκέφθηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα και … κάπου εκεί, άρχισαν οι όμορφες περιπέτειές τους με τα ζώα! Ο Γιάννης και ο Δημήτρης ενθουσιάστηκαν με τα υπέροχα πλάσματα του Πάρκου και τα δυο αδέλφια απέκτησαν νέους “φίλους”.

Η Φαίη Σκορδά με το πρόσωπό της… “φιλοτεχνημένο” από τα παιδιά της!

Ενθουσιασμένη όμως ήταν και η παρουσιάστρια του Ant1 αφού την “αγκάλιασε” ένας λεμούριος ο οποίος μετά ανέβηκε στον ώμο της! Η παρέα επισκέφθηκε όσα περισσότερα ζωάκια μπόρεσε και μετά έφθασαν στα Νότια κοντά στο σπίτι τους όπου απόλαυσαν την πιο νόστιμη πίτσα!

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ – ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ – ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: ΜΑΖΙ THROWBACK ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ

Ο μήνας ξεκίνησε υπέροχα για την παρουσιάστρια αφού έφθασε σπίτι με τα παιδιά της κουρασμένη αλλά γεμάτη χαμόγελα από την υπέροχη εμπειρία τους!

Φαίη Σκορδά: Στο ζωολογικό πάρκο με τους γιους της προ covid-19! Φαίη Σκορδά: Στο ζωολογικό πάρκο με τους γιους της προ covid-19!

Διαβάστε επίσης »