Η Φάρμα Spoiler (04/05) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Ο Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε εκτός «Φάρμας», καθώς ηττήθηκε από τον Κώστα Γκρέκα, αλλά μίλησε σε πρωινή εκπομπή.

Ο Κώστας Γκρέκας κέρδισε τον Βασίλη Μαντζουράνη. Ο τελευταίος σχολίασε την απόφαση του Μιχάλη Ιατρόπουλου να τον επιλέξει για πρώτο μονομάχο. Όπως επίσης κι αν το σκηνικό ήταν στημένο.

Σχολίασε αρχικά: «Η “Φάρμα” έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις».

Μετέπειτα αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχε τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις.

Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Ο Βασίλης Μαντζουράνης μίλησε και για τη σχέση του με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο: «Είχαμε εξαιρετική σχέση από την πρώτη μέρα, περάσαμε τα πάντα μαζί και γι αυτό με πείραξε πολύ η παρεξήγηση που είχαμε, πληγώθηκα από αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη».

Mega Poll – Ψηφίστε τον αγαπημένο σας παίχτη!
Αυτό θα περιμένουμε στα προσεχώς είναι η αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου. Λογικά θα συμβεί μόλις χάσει την ασυλία ως το πιο δημοφιλές πρόσωπο από την ψηφοφορία του κοινού κάθε εβδομάδα.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο xamos.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »