Φώφη Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ – Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο Φώφη Γεννηματά: Στον Ευαγγελισμό μετέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά, η οποία εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, με συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της επιδείνωσης της βασικής νόσου από την οποία πάσχει.

Σε χθεσινό του tweet, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε για την κ. Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Φώφη Γεννηματά: Άλλη μία μάχη για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής

Άλλη μία μάχη δίνει στον Ευαγγελισμό η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μία μάχη από τις πολλές που έχει δώσει μέχρι σήμερα με τον καρκίνο. Η περιπέτεια με την υγεία της φέρνει στο προσκήνιο και πολιτικές εξελίξεις, με την ίδια να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εσωκομματικές εκλογές.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Η κυρία Γεννηματά δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο έχει ως εξής: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει τα εξής:

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. 

Ενώ προηγουμένως η Φώφη Γεννηματά έγραψε σε ανάρτηση της:

Πιερρακάκης: Τις επόμενες εβδομάδες έρχεται η ψηφιακή ανανέωση διαβατηρίων

Τζόν Συτιλίδης: «Η συµµαχία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι πιο ισχυρή από ποτέ…»

Την ίδια ώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει κάθε δραστηριότητα σε σχέση με τις εσωτερικές εκλογές.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

Ανδρέας Λοβέρδος Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε μέσω twitter o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και διεκδικητής της προεδρίας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε χαρακτηριστικά πως «από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης »