Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για το τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο χθεσινό «Tik Talk».

Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε στην εκπομπή του «Tik Talk» τον Φώτη Σεργουλόπουλο για μια συζήτηση εκ βαθέων, από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα.

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα, η κουβέντα έφτασε και στο θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, θέμα για το οποίο ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας σήμερα πήρε επώνυμα θέση, στηρίζοντας την φίλη του Τζένη Μπότση και τα υπόλοιπα θύματα.

Αφού απάντησε πρώτα στο ερώτημα του Αντώνη Σρόιτερ αν ο ίδιος έπεσε ποτές θύμα σεξουαλικής παρενόχληση στην επαγγελματική του σταδιοδρομία -η απάντηση ήταν «όχι»-, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τί νομίζει ότι θα έκανε αν του είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Μπορεί να μην μιλούσα. Μπορεί να το βούλωνα. Μπορεί να το βούλωνα γιατί θα πίστευα ότι θα βρω το δίκιο μου. Μπορεί να το βούλωνα γιατί θα ήθελα πολύ αυτή τη δουλειά. Αλλά δεν θα μιλούσα», απάντησε ο παρουσιαστής με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο οποίος εξήγησε ότι δεν είναι εύκολο να πεις κάτι τέτοιο, όταν έχεις ανάγκη τη δουλειά, ιδιαίτερα όταν δεν είσαι σίγουρος ότι θα σε πιστέψουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης »