Η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» έρχεται για τρίτη φορά στους κινηματογράφους. Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα τα οποία θα γίνουν στην Ελλάδα.

Η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» επιστρέφει για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ενώ όπως είναι φυσικό θα έχει και γυρίσματα στην Ελλάδα.

Η Νία Βαρντάλος με ανάρτηση που έκανε στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες και δήλωσε πως η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες.

«Ναι είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα για την ταινία “Γάμος αλά Ελληνικά 3” το οποίο βρίσκεται στα σκαριά και θα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Παράλληλα, είπε ότι «όμως αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων. Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν. Με την ευκαιρία, αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος θέλει να ασφαλίσει μια ανεξάρτητη ταινία, σας προσκαλούμε σε αυτό τον γάμο και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα».

«Και παρόλο που θέλω να συνεχίσω με τα γυρίσματα, γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλές οικογένειες πασχίζουν να επιβιώσουν, άνθρωποι να ξαναβρούν τη δουλειά τους, χώρες κάνουν προσπάθειες να επανεκκινήσουν την οικονομία τους. Οπότε αυτό είναι ένα μικρό βήμα και ήθελα απλά να σας το εξηγήσω ώστε μερικοί από εσάς – αν και μου αρέσει ο ενθουσιασμός σας – να σταματήσουν ίσως να τηλεφωνούν στη μητέρα μου και να τη ρωτούν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην ταινία. Ναι, ο καθένας θα μπορούσε να συμμετάσχει, απλά πρέπει να ασφαλιστούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/CNYTl57HQC6/}

Διαβάστε επίσης »