Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Βογιατζή ο οποίος μίλησε και για την φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Γιάννης Βογιατζής δεν συνηθίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο θρυλικός τραγουδιστής, που είναι δεμένος άρρηκτα στο μυαλό και στην καρδιά των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του Τριφυλλιού, είναι πολύ επιλεκτικός σε σχέση με τους συνομιλητές του και σπάνια μιλάει για την πολυτάραχη ζωή του.

Γι’ αυτό και αποτελεί είδηση η παρουσία του στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πόσο μάλλον που για πρώτη φορά ο τραγουδιστής μίλησε για την ρήξη με το alter ego του, τον κολλητό φίλο και συνεργάτη του Τόλη Βοσκόπουλο.

«Με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί όταν ήταν με τη Στέλλα Στρατηγού. Και είχε ένα ωραίο διαμέρισμα -εγώ έμενα στη Φωκίωνος Νέγρη- και όποτε τον έπιανε η τρέλα, δύο η ώρα, τρεις η ώρα το βράδυ όταν δεν δουλεύαμε, με έπαιρνε τηλέφωνο – είχε ένα δωματιάκι πάνω από το διαμέρισμα κι εκεί μαζευόμασταν και γράφαμε τραγούδια και λέγαμε τα δικά μας. Τελικά, κάποια στιγμή, όταν χώρισε με τη Στέλλα και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη την Ζωίτσα, δεν ξέρω τι συνέβη, δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί.

»Δηλαδή έφυγε από την ζωή και λυπηθήκαμε πάρα πολύ έτσι όπως έφυγε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε. Μόνο μια φορά είχαμε μιλήσει, όταν πια ήταν με την Γκερέκου, στου Ψυρρή συναντηθήκαμε και είπαμε μια καλησπέρα πολύ τυπικά.

»Ήθελα κάποια στιγμή, του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιο λόγο… Σε τι έφταιξα… Να το παραδεθχώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Ποτέ μου δεν το έχω καταλάβει. Τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ τον Τόλη» είπε ο Γιάννης Βογιατζής στον Νίκο Χατζηνικολάου.

{https://youtu.be/MF1HwHTHSts}

Διαβάστε επίσης »