Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την πορεία που έχει πάρει η ελληνική τηλεόραση, για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και ανέφερε εάν θα κατέβαινε ποτέ στη πολιτική.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για την πορεία που έχει πάρει η ελληνική τηλεόραση, μίλησε για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και ανέφερε εάν θα κατέβαινε ποτέ στη πολιτική.

Αρχικά, είπε για την σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια», στην οποία συμμετέχει, ότι «δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα, γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα».

Επίσης, σχετικά με το εάν θεωρεί κάποιον «σταρ» στον χώρο του θεάματος, είπε πως «το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου, έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο, δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτός μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο και όχι μπροστά από αυτόν».

Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και δήλωσε ότι «δεν θα πολιτευόμουν, μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ, δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα, όπως εδώ σε εσάς, παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα».

Διαβάστε επίσης »