Τα έσοδα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πάριου «Αχ έρωτα» και «Αχ αγάπη», που κυκλοφόρησε στις 20 Δεκεμβρίου διατέθηκαν για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και τη δημιουργία δύο ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Μεταξά».

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: Νίκος Νικολετάκης – Έπη Τρίμη

Το νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», εδώ και αρκετές δεκαετίες προσφέρει, εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, στον τομέα των ογκολογικών παθήσεων και σήμερα σε μια περίοδο που το εθνικό σύστημα υγείας βρίσκεται στο “κόκκινο” και γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας που έρχεται να επιβαρύνει τους ογκογικούς ασθενείς η εν λόγω κίνηση δείχνει την ευαισθησία του καλλιτέχνη.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, υπάρχει κίνδυνος στην Αττική να ξεμείνουν τα νοσοκομεία από κλίνες ΜΕΘ για γενικά περιστατικά άρα η εν λόγω κίνηση έχει ιδιαίτερη σημασία χρονικά.

Η δήλωση του τραγουδιστή στις κάμερες

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μη χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πάριος.

Ο Πάριος είχε ανακοινώσει την απόφασή του παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου του

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος που έχει χαράξει την δική του πορεία στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο, προβαίνει σε μια πράξη ύψιστης ανθρωπιάς σε έναν καιρό που κάτι τέτοιο φαίνεται περισσότερο και από επιβαλλόμενο. Μάλιστα ο τραγουδιστής του έρωτα είχε ανακοινώσει την απόφασή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” στο πλαίσιο συνέντευξής του.

Στηρίζει την ιδιαίτερη πατρίδα του

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Γιάννης Πάριος δωρίζει τα έσοδα δουλειάς του, καθώς από τα «Νησιώτικα» που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 20 χρόνια και γνώρισαν τεράστια επιτυχία, ο ίδιος δεν δέχτηκε να εισπράξει χρήματα, προκειμένου να δημιουργηθεί το γήπεδο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάρο που αγαπά και στηρίζει.

Όπως είπε ο καλλιτέχνις  ο πατέρας του Χαραλάμπης του είχε πει να μην ξεχάσει ποτέ τις ρίζες του. Ο εν λόγω τραγουδιστής έχει ανάλογα πρότυπα από την οικογένειά του καθώς του δίδαξαν τι σημαίνει αλληλεγγύη και συμπόνοια για τους συνανθρώπους μας όντας οι ίδιοι ελεήμονες ενώ δεν είχαν οικονομική ευμάρεια.

Νίκος Σάκκος: Ο μάρτυρας “κλειδί” στην υπόθεση της Folli Follie μιλά στον Πέτρο Κουσουλό

Επιδημία” ενοικιαστηρίων στην Κηφισιά

Διαβάστε επίσης »