Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έξω από το κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους επώνυμους του χώρου του θέατρου που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, με αίτημα την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην απεσταλμένη του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 Τζένη Κρουσταλακίδου για τους λόγους που τον έκαναν να «πάρει τους δρόμους».

Όπως είπε «ο λόγος της συγκέντρωσης είναι αυτό που γράφει το πανό, η παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, αλλά κρύβει και πολλά άλλα πράγματα. Θέλουμε την προσοχή της πολιτείας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και όχι απέναντί μας. Θέλουμε να μας σέβεται και θέλουμε, όσο γίνεται, να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο για μας, αλλά για και για τα παιδιά μας. Και επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν θέματα πολύ σοβαρά -αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον δρόμο της δικαιοσύνης- οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε όλοι μαζί».

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ο ίδιος γνώριζε κάτι για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού που ταλανίζει τους πάντες τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε ότι «οι φήμες από την πραγματικότητα απέχουν πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή έχουν βγει μαρτυρίες, έχουν βγει καταγγελίες. Πιστεύω να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο όπως πρέπει».

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »