Γιώργος Πατούλης ALL: Ηλικία, καταγωγή, ύψος, κιλά, Σπουδές και Επάγγελμα Ο Γιώργος Πατούλης (Αθήνα, 14 Μαΐου 1961), είναι Έλληνας πολιτικός που διατελεί περιφερειάρχης Αττικής από το 2019, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τέως Δήμαρχος Αμαρουσίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη, τόσο από τη μεριά του πατέρα του που ήταν από το Καβούσι Ρεθύμνου, όσο και από την πλευρά της μητέρας του που είναι από τα Χανιά.

Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στην Μαρίνα Πατούλη

Είναι νυμφευμένος με την καθηγήτρια φιλολογίας, Μαρίνα Σταυράκη, η οποία εργάζεται στην μέση εκπαίδευση και έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο.Περιφερειάρχης Αττικής
Εν ενεργεία
Ανέλαβε καθήκοντα
1 Σεπτεμβρίου 2019
Προκάτοχος Ρένα Δούρου
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Περίοδος

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ: “Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΦΥΓΕ… ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”

25 Οκτωβρίου 2014 – 29 Νοεμβρίου 2019
Προκάτοχος Κώστας Ασκούνης
Διάδοχος Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Αμαρουσίου
Περίοδος
1 Ιανουαρίου 2006 – 31 Αυγούστου 2019
Προκάτοχος Παναγιώτης Τζανίκος
Διάδοχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Προσωπικά στοιχεία
Γέννηση 14 Μαΐου 1961, Αθήνα, Ελλάδα
Πολιτικό κόμμα Νέα Δημοκρατία
Παιδιά Αλέξανδρος Πατούλης
Σπουδές Ιατρική σχολή
Επάγγελμα Χειρουργός Ορθοπεδικός
Θρήσκευμα Χριστιανός Ορθόδοξος”Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος τηλεδιασκέψεων με τις επιτροπές Υγείας των 13 Περιφερειών της χώρας με αντικείμενο την καταγραφή όλων των ζητημάτων υγείας, μετά από δική μας πρωτοβουλία.

ΚΟΛΑΣΗ! Μαρίνα Πατούλη: Ούτε να την ΔΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ δεν ΘΕΛΕΙ ο Γιώργος Πατούλης! Τον ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ δημοσίως

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η καταγραφή των θεμάτων υγείας ανά Περιφέρεια, των καλών πρακτικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του #Covid19 και των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν.

Στις επιτροπές που έχουν συσταθεί σε όλες τις Περιφέρειες συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες υγείας, Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Υγειονομικών Διευθύνσεων, Πρόεδροι Ιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων, Διοικητές Νοσοκομείων και επιστήμονες.

Είναι αναγκαίο να διαμορφωθεί ένα στρατηγικό σχέδιο που θα κάνει πράξη την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση με τις Περιφέρειες να έχουν ουσιαστικότερο ρόλο σε επίπεδο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης. Η #Περιφέρεια_Αττικής όπως και όλες οι Περιφέρειες, είναι ενεργά παρούσες σ΄ αυτή τη μάχη.”

Διαβάστε επίσης »