Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε πως έζησε μία ξέφρενη φάση, η οποία παραλίγο να κοστίσει την ζωή του.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κόντεψε να χάσει την ζωή του, από το ξενύχτι και τις καταχρήσεις.

«Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές. Ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν μέσα στο κεφάλι μου. Οι αναμνήσεις από εκείνη την εποχή είναι περιορισμένες. Δεν είχα χρόνο να καβαλήσω το καλάμι. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά, όμως πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε αν κινδύνευσε να χάσει κάποια δουλειά λόγω των συνηθειών του εκείνο το διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε λοιπόν, πως «δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, κινδύνευσα να χάσω την ίδια μου τη ζωή. Έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις. Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι την περίοδο που συνέβαινε, αλλά τα ξεπέρασα όλα . Ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά».

Διαβάστε επίσης »