Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στον φακό του «Happy Day» για το «Big Brother» και απάντησε αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα.

Η διαμάχη του Γιώργου Τσαλίκη με τον Σκάι, η οποία έχει πάρει την δικαστική οδό, απασχόλησε τα Μέσα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος Περιστερίου για την αποκάλυψη της νέας προωθητικής καμπάνιας της δράσης «Ξεκινάμε μαζί».

Την δράση παρουσίασε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, του δήμου Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος πολιορκήθηκε από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, με αφορμή και την κακή πορεία του «Big Brother» στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως το «Big Brother» είναι κάτι που προσπαθεί να αφήσει πίσω του. Μάλιστα αποκάλυψε τι έκανε την ημέρα της πρεμιέρας.

«Στo “Big Brother”, την ημέρα της πρεμιέρας είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και είχαμε βγει στο κέντρο της Αθήνας γιατί σίγουρα μου είχε περάσει από το μυαλό ότι εγώ αυτή τη μέρα θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή τη σκέψη να την διώξω με μια πολύ ωραία θέα. Βέβαια, εκείνη την ημέρα έγιναν επεισόδια ξαφνικά και όταν γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο. Και μετά από καμιά εβδομάδα πάλι πέτυχα επεισόδιο, γιατί είναι χρονιά μυθοπλασίας και η Δώρα βλέπει σίριαλ».

Όσο για το πως αποτιμάει το αποτέλεσμα, μία λέξη του φτάνει.

Μη με ρωτάτε γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν βάλω έναν τίτλο γενικά στη φάση “Big Brother” και Σκάι, θα σας έλεγα “όλα λάθος”. Όλα λάθος. Εγώ, όπως το είδα το προϊόν, επειδή θα είχαμε και εμπλοκή στο καστ του “Big Brother”, έτσι όπως το είδα… όλα λάθος».

Τέλος, ο Γιώργος Τασαλίκης αναφέρθηκε στησχέση του με το ζεύγος Γκουντάρα –Κάκκαβα.

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα. Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα» είπε, βάζοντας τελεία και παύλα στην συζήτηση.

Διαβάστε επίσης »