Γονίδης για τα εμβόλια: ε τα εμβόλια (της γρίπης και του κοροναϊού) καταπιάστηκε σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή ο Σταμάτης Γονίδης. Όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει το εμβόλιο του κοροναϊού ανέπτυξε την θεωρία του, λέγοντας:


  • Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου – Τον βασάνισε μέχρι θανάτου η μητριά του με την ανοχή του πατέρα του!

  • Σοκ: Παράνομο νεκροταφείο με δεκάδες τάφους ,ακόμη και βρεφών, στο σπίτι ιερέα!
  • Σέρρες: Σάλος με ιερέα που ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram (Βίντεο)

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε.

Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε επίσης »