Αποκαλυπτική ήταν η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σχετικά με την προσωπική τους ζωή κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Γκουίνεθ Πάλτροου στο talk show του Facebook «Red Table Talk».

«Ξεκινήσαμε σε μια πολύ νεαρή ηλικία, στα 22 για την ακρίβεια. Για αυτό με ενόχλησε το κομμάτι της λογοδοσίας, επειδή νομίζω ότι αναμένεις πως ο σύντροφος σου ξέρει τι χρειάζεσαι, ειδικά όταν πρόκειται για το σεξ. Λοιπόν, αν με αγαπάς, θα πρέπει να ξέρεις τι θέλω», είπε χαρακτηριστικά η Τζάντα. «Κάνε αυτό που θέλω και ξέρω πως μετά θα είμαι κι εγώ αναγκασμένη να κάνω το ίδιο», συνέχισε η ίδια.

Εκδόθηκε το πρώτο διαβατήριο στις ΗΠΑ με ένδειξη Χ στην επιλογή φύλου

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε το γράμμα του Ικάρντι που ακύρωσε το διαζύγιο και έφερε τη συγχώρεση

Η Πίνκετ αναφέρθηκε και στην τελετή του γάμου τους, κάτι που οδήγησε πολλούς να αναρωτηθούν τι πρέπει να σκεφτεί ο Σμιθ κάθε φορά που ακούει τι συζητούσε με τους καλεσμένους της.

why jada embarrassing tf outta will every 6 months

— juju 💰 (@ihyjuju) October 28, 2021

Petition for Jada Pinkett to please stop pic.twitter.com/4FifX0iZgU

— Lulu (@98whitley) October 27, 2021

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει και για την σχέση που είχε συνάψει με τον τραγουδιστή Αύγουστο Αλσίνα τον Ιούλιο του 2020, όταν είχε προσωρινά χωρίσει από τον Γουίλ Σμιθ. Ο Αλσίνα βέβαια είχε ισχυριστεί νωρίτερα σε συνέντευξή του ότι «χάρισε χρόνια από τη ζωή του» για το ειδύλλιο με την ηθοποιό του «Girl’s Trip».

Τώρα, η Πίνκετ έρχεται να αποκαλύψει ότι η ίδια και ο σύζυγός της έχουν φτάσει πλέον την σχέση του σε ένα επίπεδο «ασυνήθιστης αγάπης».

Διαβάστε επίσης »