Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Απίστευτες και προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του 40χρονου ο οποίος εγκάλεσε τα ΜΜΕ για τις αναφορές σε βάρος του δράστη και αυτόχειρα. “Η πρώην του τον κακοποιούσε, έπρεπε να την μηνύσει πρώτος” είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Αφού ο ίδιος τόνισε πως είναι αγιογράφος και «είμαστε χριστιανική οικογένεια», επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον ανιψιό του και το παρελθόν του, αγνοώντας τις μαρτυρίες θυμάτων – συντρόφων του δράστη.

Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης. «Δεν έκανε όμως γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της», ισχυρίστηκε.

Όπως ανέφερε, μετά από ατύχημα που είχε ο δράστης στο μάτι, το οποίο τον είχε αφήσει τυφλό, η πρώην του σύντροφος τον είχε διώξει από το σπίτι.


Πυρά Κούγια για την Ενωση Ελλήνων Ποινικολόγων

Γυναικοκτονία Δώρα: Δήλωση που σοκάρει «δεν είστε όλες θύματα» (Βίντεο)


«Μας έχετε διασύρει», τόνισε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς, δε, γιατί πιστεύει ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Ντόρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Ντόρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου». «Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε “γυναικοκτονία”, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο “κακοποιητής” και “απελευθερώθηκε”. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;», διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης.

«Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά», υποστήριξε ξεσηκώνοντας νέα θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε επίσης »