Κανένα ίχνος της Μάγιας Παπαδοπούλου. Η 17χρονη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από τις 7 Ιανουαρίου 2021, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η αγωνία των γονιών, των συγγενών αλλά και των φίλων της Μάγιας που εξαφανίστηκε την ημέρα των Θεοφανίων κορυφώνεται. Το μόνο που ζητούν από εκείνη οι δικοί της είναι να τους πάρει ένα τηλέφωνο και να τους πει ότι είναι καλά.

Τόσο τα συγγενικά της πρόσωπα – όπως αναφέρει το newsique.gr – όσο και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη και έφυγε από το σπίτι της με την βοήθεια ενός φίλου της. Θεωρείται ότι η ανήλικη είχε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον άνδρα, ο οποίος είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της, όπως σημειώνει το cretapost.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν από την πρώτη στιγμή ελέγξει αεροδρόμια και λιμάνια προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η 17χρονη έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Οι αστυνομικοί – εκτός από το υλικό από τις κάμερες και τις μαρτυρίες υπαλλήλων -, έχουν ενδιαφερθεί και για άλλα άτομα με τα οποία είχε φιλικές σχέσεις η ανήλικη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το κινητό της τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί από την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της (σ.σ. 07.01.2021), ωστόσο το στίγμα του τηλεφώνου της δείχνει ότι βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου.

Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του μπαμπά και στα τουρκικά, μητρική γλώσσα της μητέρας:

Γύρνα πίσω σε αγαπάμε! Συγκινεί η Τουρκάλα μάνα της 17χρονης που εξαφανίστηκε στην Κρήτη: Ελληνοτουρκικό αγάπης από τους γονείς…, δείτε τι λένε στα social media:
click4crete
60 λεπτά πριν

Χειροπέδες στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη για αδήλωτα χρήματα
10DECO Interior | Διακόσμηση
1 ώρες πριν
📌 Ένα μπάνιο, αποκάλυψη - ΔΕΙΤΕ:
Ελεύθερος Τύπος
1 ώρες πριν
Σεξουαλική παρενόχληση στο ΑΠΘ: Αρνείται τα πάντα ο καθηγητής - Πάνω από 100 οι καταγγελίες -
Breaking News
1 ώρες πριν
Μοναδικό παγκοσμίως ορυκτό ανακαλύφθηκε στο Λαύριο!
Δομή Απασχόλησης & Σ
1 ώρες πριν
399 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (18-01-2021)
https://career.duth.gr/portal/?q=node/103845

Διαβάστε επίσης »