Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η υπόθεση, συναρπαστική. Το cast, δυνατό. Το τοπίο, γραφικό. Σε έναν χώρο απόλυτα εναρμονισμένο με το ύφος της σειράς.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA. Μία συναρπαστική ιστορία που πλαισιώνεται από ένα εντυπωσιακό

Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Ο «σκοτεινός» Αλέξανδρος από τη «Γη της ελιάς» Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε για όλους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 28/10 Επεισόδιο 59 Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA.

Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει. Αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Κυριακή 31/10 – Επεισόδιο 60 Η Μυρτάλη συγκρούεται με τον Ισίδωρο . Η Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να υψώσει το ανάστημά της απέναντι Στον Ισίδωρο.

Οταν τον συναντά, του ανακοινώνει πως θα διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα και το δικό του μερίδιο.

Η απόφαση της αυτή τον κάνει έξαλλο και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Πέρα από την άσχημη τροπή που παίρνει η υπόθεση της διαθήκης, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη δύσκολη κατάσταση .

Ο δικαστικός κλητήρας τον ενημερώνει για την αγωγή που έχει κάνει η Αντιγόνη εναντίον του.

Ο Νικόλας δεν είναι δολοφόνος

Ο Λυκούργος θα μάθει από τον αστυνόμο Κουράκο, όλη την αλήθεια για τους φόνους της Στέλλας και του Πέτρου.

Η Αθηνά θα εξομολογηθείς στη Μαργαρίτα ότι είχε σχέση με κάποιον που ήταν πολύ μικρότερος της, χωρίς βέβαια να πει ποιος ήτανε.

Ο Δημήτρης πηγαίνοντας στο Σούνιο συναντιέται με την μητέρα της Αθήνας χωρίς να το ξέρει κανείς.

Σε μία συνάντησή τους ο Στάθης και Ιουλία θα καταλάβουν ότι βρίσκονται πια Σε αδιέξοδο

Διαβάστε επίσης »