Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ALPHA)

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις

Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών…

Δείτε τι θα συμβεί στην δραματική σειρά ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

Η Δήμητρα Σιγάλα “Σοφία” μίλησε και μας έδωσε spoiler!
Σε σημερινή της ραδιοφωνική συνέντευξη μίλησε για πολλά αλλά αυτό που εμείς κρατήσαμε ήταν το spoiler για την συνέχεια της σειρά.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στην συνέχεια.

Θα δούμε λοιπόν την Σοφία να φεύγει από το σπίτι των Αργυρών.

Μπορεί να ήταν χαλί να την πατήσει ο Παύλος, μπορεί να τον στήριζε χωρίς μνα κοιτάζει την προσωπική της επιτυχία, αλλά θα έρθει η στιγμή  που όλα θα αλλάξουν.

Η αφορμή θα έρθει από την σκληρή εμπειρία της αποβολής και θα δει τον κόσμο τελείως διαφορετικά. Για πρώτη φορά θα δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και θα δούμε μια διαφορετική γυναίκα πλέον.

Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι μέχρι τώρα.

Ξέρει τι θέλει και θα προχωρήσει με τον Αντρέα.

Αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »