Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής στη «Φάρμα» και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για τους υπόλοιπους φιναλίστ και τον τρόπο που έδρασαν στα παρασκήνια.

Η «Φάρμα» μπορεί να τελείωσε μετά από έναν δύσκολο τελικό με μεγάλο νικητή τον Κώστα Γκρέκα, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά μέχρι το τέλος.

Ο νικητής του ριάλιτι του ΑΝΤ1 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι υπόλοιποι φιναλίστ στα παρασκήνια.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν “σίγουρα όχι αυτός”. Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον».

«Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »