Στιγμιότυπα από το πρώτο βράδυ της παραμονής των διαγωνιζόμενων στη «Φάρμα» πρόβαλε το «Πρωινό» ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Τι συνέβη τελικά το πρώτο βράδυ παραμονής των 14 παικτών στη «Φάρμα»; Την απάντηση στο ερώτημα έδωσαν τα αποκλειστικά πλάνα που έδειξε σήμερα το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Καταρχάς, οι παίκτες κατά την είσοδό τους ανακάλυψαν πως από τα κρεβάτια τους υπήρχε μόνο ο σκελετός. Τα στρώματα έπρεπε να τα φτιάξουν οι ίδιοι με υλικά που βρίσκονταν διάσπαρτα σε διαφορετικά σημεία – οικήματα μέσα στη «Φάρμα».

Τελικά, όλοι πλην ενός, του Στράτου Τζώρτζογλου, κατάφεραν με ομαδική προσπάθεια να φτιάξουν τα στρώματά τους, γεμίζοντας τα σακιά που είχε αφήσει η παραγωγή επιτόπου με πούπουλα και ράβοντάς τα, με τη βοήθεια του πιο «καταφερτζή» Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Κατά δεύτερον, οι παίκτες έπρεπε να βρουν τα σκεύη μαγειρικής και τις προμήθειες και να καταστρώσουν ένα σχέδιο για την διαχείρισή τους ώστε να μην ξεμείνουν πρόωρα από πρώτες ύλες. Επίσης, έπρεπε να ορίσουν ομάδες που θα ασχοληθούν με συγκεκριμένες εργασίες και συγκεκριμένα με το μαγείρεμα.

Απ’ ό,τι έγινε γνωστό την μαγειρική ανέλαβε την πρώτη ημέρα η τέως παίκτρια του «Survivor» Ειρήνη Κολιδά.

Τέλος, οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους το βιβλίο της Φάρμας, το μοναδικό εργαλείο που περιέχει μέσα αναλυτικές οδηγίες για τις διαφορετικές εργασίες και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο στη νέα τους ζωή στην ύπαιθρο.

Τελικά, το πρώτο βράδυ ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος όσο οι άλλοι έφτιαχναν τα στρώματά τους έκοβε αμέριμνος ξύλα, το πέρασε με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος τον «φιλοξένησε» ευγενώς στο κρεβάτι του.

Δείτε το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα από τη «Φάρμα» που πρόβαλε το «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »