Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Άντζελά Γκερέκου, σταμάτησε τα γυρίσματα για την για τη Γη της Ελιάς στο MEGA. Τι θα γίνει με την συμμετοχή της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου;

O σπουδαίος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος, έφυγε από τη ζωή πριν δύο ημέρες και η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου, βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Μπορεί να γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του αλλά δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Προσωρινή παύση στα γυρίσματα

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδίας, που υπέστη όσο νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, με την πρώτη να σταματάει άμεσα τα γυρίσματα που είχε στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time, η ηθοποιός θέλει να πενθήσει τον σύζυγο της και να μην συμμετάσχει καθόλου στα γυρίσματα που γίνονται αυτές της μέρες. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα φύγει από την σειρά, καθώς η παρουσία της εκεί θα συνεχιστεί κανονικά. Έτσι, με απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου θα γίνει ότι χρειάζεται προκειμένου να διευκολυνθεί η Άντζελα Γκερέκου. Αυτό, επί της ουσίες, σημαίνει ότι τα σετ γυρισμάτων που την αφορούν θα πάρουν αναβολή κάποιων εβδομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »