Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς».

Η ζωή στην Αρεόπολη κυλάει με εντάσεις και κλυδωνισμούς καθώς πολλά μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, απειλώντας την ηρεμία και την ασφάλεια των ηρώων της σειράς.

Αντιμέτωπη με την πραγματικότητα αναφορικά με την ψυχική υγεία του Αλέξη, η Μαργαρίτα θερμοπαρακαλάει την Μυρτάλη να μην τον καταγγείλει για την απαγωγή στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς». Όμως, η Μυρτάλη, η οποία έζησε ημέρες τρόμου στα χέρια του, είναι αποφασισμένη να τον δει πίσω από τα σίδερα. Ανυποχώρητη στα παρακάλια της Μαργαρίτας, τρέχει προς το αυτοκίνητό της και το βάζει μπροστά για να απομακρυνθεί όσο γίνεται πιο γρήγορο από τη φυλακή της.

Αλλά και ο Λυκούργος ακούσει ασυγκίνητος την Μέλπω η οποία ζητάει συγχώρεση για τον τρόπο με τον οποίο τον εγκατέλειψε. Ειδικά, εκεί που του λέει ότι τον εγκατάλειψε επειδή δεν της έδινε σημασία παρά εργάζονταν ασταμάτητα, ο δικηγόρος δεν κρύβει τον θυμό του και ξεσπάει. Η μοναδική του παραχώρηση προς την πρώην σύζυγό του μητέρα της κόρης του είναι ότι θα της λέει ένα «καλημέρα» κάθε φορά που θα διασταυρώνονται στην Αρεόπολη.

Την ίδια ώρα η Χάιδω βασανίζεται από αμφιβολίες σχετικά με τον ενοχή του Νικόλα, ενώ ένα κλειδί του Ιπποκράτη που παραδίδει η Αναστασία στον Ισίδωρο φαίνεται σαν να ανήκει σε τραπεζική θυρίδα.

Τέλος, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά, ο Δημήτρης ενδίδει στον εκβιασμό της Άννας και της δίνει 100.000 ευρώ για να απαλλαγεί από το μωρό που υποτίθεται ότι περιμένει.

{https://youtu.be/oCKsLRfZlwM}

Διαβάστε επίσης »