Το σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς» φέρνει δραματικές αποκαλύψεις και συναντήσεις που κανείς δεν φαντάζονταν.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Η γη της ελιάς», η Χάιδω και ο Φίλιππος επισκέπτονται τον Νικόλα στις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται μέχρι τη δίκη του. Η Χάιδω απαιτεί από τον νεαρό να της πει γιατί σκότωσε την κόρη της και, όταν εκείνος ορκίζεται πως δεν σήκωσε ποτέ το χέρι του για να βλάψει Στέλλα, εκείνη αρνείται να τον πιστέψει και ξεσπά σε κατάρες. Αλλά και ο Φίλιππος αρνείται να ακούσει τον παλιό φίλο τους και μαζί με την μητέρα του αποχωρούν.

Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και δύο ακόμα «αναμετρήσεις».

Η μία θα είναι ανάμεσα στον Αλέξη και την μητέρα του, η οποία, υποψιασμένη, θα τον ακολουθήσει στο σπίτι που κρατάει τη Μυρτάλη. Η ανακάλυψη της Μυρτάλης «κρατούμενης» στο σπίτι θα προκαλέσει σοκ στη Μαργαρίτα, η οποία θα συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα του Αλέξη είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που είχε καταλάβει.

Όμως και ο Στάθης θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με την Αρετή, η οποία γνωρίζει ότι το ταξίδι του στην Καλαμάτα ήταν στάχτη στα μάτια της. Τον περιμένει στο σπίτι και τον πληροφορεί ότι ο πελάτης που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον αναζήτησε στο σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις. Που και με ποιον πέρασε την ημέρα του;

Και σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα, ο Λυκούργος δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μέλπω η οποία του ζητάει να συναντηθούν για να τα πουν, μετά από όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό τους.

Ο Λυκούργος, ο οποίος είναι διχασμένος ανάμεσα στα αισθήματα που έχει ξυπνήσει μέσα του η Χάιδω, τις υποψίες του για την «επιδημία» περίεργων θανάτων που παρατηρήθηκε στην περιοχή και την προσπάθειά του να βρει τον Ιάκωβο Βρεττάκο, αντιδρά με οργή στην πρόσκληση της τέως συζύγου του.

Δείτε ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» που πρόβαλε το «Mega Καλημέρα»:

Διαβάστε επίσης »