Ο Αλέξης βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική και ο τρόμος σκορπίζεται, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα μαθαίνει πρώτη τα νέα και χαίρεται πολύ που το παιδί της κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό.

Ο ίδιος χρειάζεται επιπλέον παρακολούθηση, οι γιατροί, όμως, του δίνουν το ελεύθερο να επισκεφτεί την Αρεόπολη και την μητέρα του. Παρόλο που η Μαργαρίτα πετάει στα σύννεφα, μέσα της φοβάται.

Πλησιάζει την Μυρτάλη και της ανακοινώνει πως ο γιος της θα βγει από το ψυχιατρείο. Άλλωστε, αυτό οφείλει να κάνει. Να ενημερώσει το κορίτσι, ώστε αυτό να προσέχει αργότερα…

Η Μυρτάλη φρικάρει

Φυσικά, το νέο αυτό δε δίνει χαρά στην πρωταγωνίστρια. Ο Αλέξης κατάφερε να της δημιουργήσει μεγάλο φόβο. Δε μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη, όσο γνωρίζει πως αυτός είναι έξω.

Μάλιστα, αρνείται να πιστέψει πως τον άφησαν τόσο γρήγορα. Ο Αλέξης πέρασε ένα μικρό διάστημα στην ψυχιατρική κλινική και τώρα επιστρέφει διαφορετικός, στην γη της ελιάς. Ή τουλάχιστον, αυτό θέλει να δείξει.

Κανείς δεν είναι ήρεμος. Ο Αλέξης δείχνει το γλυκό κι ευαίσθητο πρόσωπό του. Παρουσιάζεται μετανιωμένος και υπόσχεται να μη θέσει ξανά σε κίνδυνο κανέναν και ποτέ. Βέβαια, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Έχει αλλάξει πράγματι, αφήνοντας πίσω τον παλιό του εαυτό, ή κρύβει πράγματα, τα οποία κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, κάνοντας κακό στους γύρω του; Η Μαργαρίτα είναι διαρκώς πλάι του, ενώ η Μυρτάλη απομακρύνεται φοβισμένη. Μία συνάντησή τους θα είναι αρκετή για να φέρει τις απαντήσεις που ψάχνει διακαώς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »