Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς καθώς ο Ανέστης ζητάει πίσω την Ευτυχία, παρόλο την δυστυχία και τον πόνο που τις έχει δώσει στο παρελθόν.

Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά στην αρχή, δείχνοντας όμως να τον συγχωρεί καταβάθος. Ο Ανέστης ισχυρίζεται πως η Ευτυχία είναι τα πάντα για αυτόν και της υπόσχεται πως δεν θα της ξανακάνει κακό.

Τι θα δούμε σήμερα 19/10;

Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον πατέρα της.

Ο Μάνος αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν. Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης.

Η Χάιδω ξεκαθαρίζει στη Μέλπω πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή του Λυκούργου και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Η Ευτυχία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Αποστόλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ την ίδια ώρα ο Ανέστης την έχει σε στενό μαρκάρισμα με σκοπό να κερδίσει μια ακόμα ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »