Το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την Αθηνά.

Με ένα ακόμα διπλό επεισόδιο η «Γη της ελιάς», η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega διά χειρός Ανδρέα Γεωργίου, μας βάζει ακόμα πιο βαθιά σε έναν κόσμο ίντριγκας και θανάσιμων παθών.

Τι θα δούμε:

Ο Δημήτρης, ο οποίος, όπως θυμόμαστε, διατηρεί τη θέση του στην οικογενειακή επιχείρηση χάρη στη διαθήκη του Ιπποκράτη, απουσιάζει χωρίς δικαιολογία από την κρίσιμη συνάντηση με τους ελληνοαμερικανούς, προκαλώντας τον θυμό της Αθηνάς. Για να αιτιολογήσει αυτή αλλά και άλλες απουσίες του, ο Δημήτρης αναζητεί δικαιολογίες που τον οδηγούν μοιραία σε έναν λαβύρινθο από ψέματα.

Την ίδια ώρα η Αθηνά προσπαθεί να αποκρούσει τις «επιθέσεις» του Ισίδωρου, ο οποίος της δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν υπολογίζει τη γνώμη της στον τρόπο που διαχειρίζεται την επιχείρηση. Όμως και εκείνη δεν πάει πίσω. Αγνοώντας τις ενδεχόμενες αντιρρήσεις του προχωράει στην αγορά γης, πίσω από την πλάτη του.

Και ενώ η Αθηνά δίνει τον δικό της αγώνα εναντίον του Ισίδωρου και της Μαργαρίτας, η Μυρτάλη ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά. Πρώτα πέφτει θύμα ατυχήματος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, όπου σπεύδει και ο Στέφανος. Μετά ο Λυκούργος της προτείνει να προσβάλουν τη διαθήκη του πατέρα της και, τέλος, η Ιουλία επιμένει ότι χαραμίζει το πτυχίο της στη Μάνη και πρέπει να σκεφτεί το μέλλον της. Όλα αυτά, μπροστά της. Γιατί, πίσω από την πλάτη της, ο Κωνσταντίνος, ο «έμπιστος» συμβολαιογράφος της οικογένειας, ανοίγει την επιστολή που άφησε στην κόρη του ο Ιπποκράτης πριν από τον θάνατό του και μένει άναυδος από το περιεχόμενο. Όμως και ο Αλέξης κρύβει τα ασθήματά του για τη Μυρτάλη, τα οποία αποφεύγει να αμολογήσει ακόμα και στη Μαργαρίτα.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης κι η Ιουλία δεν καταφέρνουν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Φίλιππος προσβάλει για άλλη μία φορά την Βασιλική, που αδυνατεί να κατανοήσει το μίσος του. Η Χάιδω βάζει μπρος τις γνωριμίες της και αγοράζει παράνομα μια νέα καραμπίνα ενώ ο Πότης συνειδητοποιεί πως η Ευτυχία βλέπει τον Αποστόλη ερωτικά κι απογοητεύεται.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

{https://youtu.be/6xSH7YXcq1o}

Διαβάστε επίσης »