Η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Kindness Day) – δεν αρέσει και πολύ στην Μέγκαν, την Δούκισσα του Σάσσεξ, παρ όλο που την υποστηρίζει..

Συγκεκριμένα, λέει πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει και πρέπει να γίνουν μέρος που οι άνθρωποι θα μπορούν να γίνουν περισσότερο κοινωνικοί και δραστήριοι επιχειρηματικά, χωρίς να φοβούνται τίποτα. Τα λόγια αυτά, χρησιμοποιεί και η ιστοσελίδα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για την αναγνώριση της ημέρας αυτής..

«Για τόσους πολλούς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή τους ζωή» αναφέρει η Μέγκαν Μαρκλ. «Έχουμε πρόσβαση σε αυτά με τα ακροδάχτυλά μας, οπότε θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλέστερο και με περισσότερη ευγένεια μέρος για όλους. Με θλίβει το γεγονός ότι στη σημερινή κοινωνία η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρείται απαραίτητη Αλλά είναι απολύτως!» πρόσθεσε, σε συνέντευξη της η Μέγκαν.

Η πανέμορφη Δούκισσα του Σάσσεξ, ουσιαστικά εξέφρασε την δυσαρέσκεια της και είπε πως πραγματικά δεν την χαροποιεί το γεγονός πως πρέπει να υφίσταται μία τέτοια ημέρα, καθώς πιστεύει πως όλοι μας, θα έπρεπε να είχαμε δεδομένο πως αυτές οι μέρες είναι η.. καθημερινότητα μας.

 

Διαβάστε επίσης »