Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η ώρα της τιμωρίας για Αλίκη και Αλεξάνδρα φτάνει σιγά σιγά.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αλίκη λέγοντάς την πως είναι πλέον σίγουρη πως αυτή και η Αλεξάνδρα σκότωσαν τον άνδρα της.

Τι θα δούμε σήμερα 14/10;

Η Δάφνη μετά την εμφάνιση της Ελπίδας στο κτήμα, φοβάται και σκέφτεται να φύγει. Ο Βασίλης πλησιάζει την Εύα και της ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον Ιάσωνα. Η Λήδα έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον Νικήτα. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αλίκη και της λέει πως είναι σίγουρη πια ότι εκείνη και η Αλεξάνδρα βρίσκονται πίσω από το φόνο του άντρα της.

Η Εύα εκφράζει στον Ιάσωνα τα συναισθήματά της

Η Εύα εκφράζει στον Ιάσωνα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας του γιατρού εμφανίζεται στην αστυνομία και ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία να τους δώσει για τη δολοφονία του Γιατρού. Η επίσκεψη όμως της Μαργαρίτας στην Αλίκη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος σηματοδοτεί πως έφτασε η ώρα που η Αλίκη μαζί με την Αλεξάνδρα θα χρειαστεί να πληρώσουν για το έγκλημα που διέπραξαν στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »