Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 με σκοπό να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια… για παν ενδεχόμενο… καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την πανδημία.

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση. Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μία γυναίκα από τα παλιά. Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους. Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια!

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη που έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς.

Κεντρικούς ήρωες ενσαρκώνουν ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Πέτρος Λαγούτης.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς αφού ο δεύτερος κύκλος του Ήλιου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν με σκοπό να κρατά καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα: για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »