Ήλιος Spoiler: Τα προβλήματα στην σειρά Ήλιος συνεχίζουν για ένα αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού που είναι η Λήδα μαζί με τον Νικήτα. Τα προβλήματα για τους δυο αυτούς ήρωες φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς ο Νικήτας στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος αποφασίζει να παραδοθεί στους κακοποιούς του. Για ποιο λόγο το κάνει αυτό;

Ήλιος Spoiler: Δύσκολες ώρες για την Λήδα – Ο Νικήτας παραδίδεται στους κακοποιούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV O’ CLOCK, οι δυο ήρωες της σειράς θα πανικοβληθούν αρκετά μόλις θα πληροφορηθούν πως ο Αντώνης έχει δεχθεί επίθεση. Πιστεύουν πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται άτομα που κυνηγούν τον Νικήτα με σκοπό να τον σκοτώσουν. Ο τρόμος συνεχίζεται για το ζευγάρι αφού το επόμενο θύμα των κακοποιών είναι η Λένα.

Ο Νικήτας φανερά φοβισμένος νιώθει πως όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί άλλο να ζει με τον φόβο πως θα κάνουν κακό σε κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα και ειδικά στην Λήδα. Έτσι παίρνει την απόφαση να θυσιαστεί στους ανθρώπους αυτούς με σκοπό να μην πάρει κάποιον άλλον στο λαιμό του. Η Λήδα στο άκουσμα της είδησης αυτής θα κάνει τα πάντα για να τον μεταπείσει, όμως εκείνος δεν θα κάνει πίσω.

Ο Νικήτας και η Λήδα στην σειρά Ήλιος θα συναντηθούν για μια τελευταία φορά με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ήλιος Spoiler: Δύσκολες ώρες για την Λήδα

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »