Ιωάννα Λίλη ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: ”Ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να εκφράσω ελάχιστες από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου” Φίλοι μου Καλημέρα-Καλή Τρίτη σε όλους – !!!
.
Χειροποίητη πλεκτή μπλούζα από την αγαπημένη @labyrinth8_ κατάλληλη για τις κρύες θερμοκρασίες.🙏❄❤
.
#hellofriends #wishu #beautifultuesday #handmadeknittedsweater #madeby @labyrinth8_ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙋‍♀️

“Ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να εκφράσω ελάχιστες από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου για έναν άνθρωπο που αγαπώ και θαυμάζω. Έναν άνθρωπο που στη ζωή του επιλέγει να είναι θύελλα , χείμαρρος που επηρεάζει και παρασέρνει με μαγικό τρόπο όσους τον περιβάλλουν, που η ειλικρίνεια και η ευθυκρισία του είναι αφοπλίστηκες. Ο Λάκης μπορεί να αναφέρεται σε πράγματα της καθημερινότητας, της προσωπικής του ζωής ή του επαγγελματικού χώρου και ο τρόπος που τα προσεγγίζει να μας καθηλώνει, να μας συγκινεί και να μας βοηθά να δούμε αθέατες πλευρές.

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ – ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ: ΜΑΖΙ ΣΕ THROWBACK ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρότυπο ανθρώπου και συμπεριφοράς , που πορεύτηκε με αξίες , με πίστη στο Θεό , με πίστη στον εαυτό του που δεν χάθηκε ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές. Που πέτυχε να γίνει «ο βασιλιάς» στο χώρο της μόδας! Ένας εκκεντρικός βασιλιάς που μέσω των ιδιαίτερων εμφανίσεών του μας μιλά με συμβολισμούς, δύσκολα κατανοητούς για πολλούς. Έτσι επιλέγει να εκφράσει την κοσμοαντίληψη και κοσμοθεωρία του! Τυχεροί όσοι μπορούν να τον αντιληφθούν και να τον προσεγγίσουν .

Ιωάννα Λίλη: Η οικογένεια της ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

Λάκη μου αγαπημένε , έχεις δώσει τόσα πολλά και θα δώσεις ακόμη περισσότερα! Σου εύχομαι αυτή την αγάπη του κόσμου που , όπως λες σε στηρίζει και σε θρέφει, να την λαμβάνεις πάντα μεγιστοποιημένη !
Love You @lakis.gavalas”

Διαβάστε επίσης »