Ιωάννα Μαλέσκου – Δούκισσα Νομικού: Και του ΧΡΟΝΟΥ μένουν ΣΚΑΙ! Κρούσματα κορωνοϊού, απουσίες, πρεμιέρες, ενδιαφέροντες καλεσμένοι και έντονο παρασκήνιο – Τι άλλο να ζητήσει η έρμη η τηλεόραση…
Την διεκδίκησαν πολλοί. Την κέρδισε ο ΣΚΑΪ.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Η πορεία της απέδειξε ότι και μέλλον έχει και χώρος της αξίζει και ένα νέο πρόσωπο με ενδιαφέρον είναι. Σίγουρα θα πρέπει να χαλαρώσει είτε μιλάει είτε χορεύει. Δεν χρειάζεται να καταπίνεις λεξικά όταν μιλάς και αν αποφασίσεις να χορέψεις στο πλατό κάντο με την ψυχή σου και όχι σαν να σε κρατάνε με κλωστές δεξιά κι αριστερά μήπως και ξεφύγεις.

ΤΡΙΤΟ και ΤΕΤΑΡΤΟ…παιδί για την Δούκισσα Νομικού!!!

Εχει μέλλον η Ιωάννα Μαλέσκου και, όπως πληροφορείται η στήλη, επίσημα πλέον και επιβεβαιωμένα η σχέση της με τον ΣΚΑΪ θα παραμείνει θερμή και σταθερή. Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι στο κανάλι του Φαλήρου και την επόμενη σεζόν και όσα λέγονται και γράφονται περί μετακίνησης και μεταγραφής δεν έχουν βάση. Θα κάνει την εκπομπή της και όχι κάτι έξτρα, καθώς το κανάλι επιθυμεί να σταθεροποιηθεί και να έχει στοχοπροσήλωση σε κάτι, παρά να «σπαταλιέται» με πειραματισμούς.

H Δούκισσα Νομικού προέβη σε… αποκαλύψεις!

Προς το παρόν βέβαια απέχει καθώς κάποιο κρούσμα covid-19 κρατά πολλές εκπομπές στον πάγο στον ΣΚΑΪ. Για αυτό και σήμερα ούτε «Love it» με Μαλέσκου θα προβληθεί, ούτε «Καλό μεσημεράκι» με Νίκο Μουτσινά αλλά ούτε και η Δούκισσα Νομικού θα ομορφύνει τις οθόνες. Να πάνε όλα καλά και σύντομα να επιστρέψουν όλοι υγιείς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ!!! ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!!!

Διαβάστε επίσης »