Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ξεκαθάρισε πως το “που και που”, που τραγούδησε για τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με την Μαριαλένα, το είπε για να τον πειράξει μη θέλοντας να αφήσει κάποιο υπονοούμενο, λόγω του ότι έχει έρθει και πάλι κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Όσα είπε ο Καλίδης για τον Λιβάνη

«Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν στη μπλε ομάδα γιατί εξελίχθηκα μέσα από αυτή. Ο Τζέιμς είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει στρατηγική και θα φτάσει μακριά στο Survivor. Η Μαριαλένα δήλωσε δημόσια στο Survivor πως έχει σοβαρή σχέση έξω. Το τραγούδι “που και που” το είπα για να πειράξω τον Γιώργο Λιβάνη, δεν ήθελα να αφήσω κάποιο υπονοούμενο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Επίσης, ανέφερε για τον Ντάφυ και την δική του συμμετοχή στο Survivor 4: «Η κόκκινη ομάδα έχει στραφεί εναντίον του Τριαντάφυλλου γιατί δεν φέρνει πόντους. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενοχλήσει κάποιον λεκτικά στο Survivor. Πριν φύγω από το παιχνίδι έκανα σαρδάμ και αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα μόνο εραστής. Δεν λανσάρομαι ως εραστής. Άρεσε στην οικογένειά μου το φακόρυζο. Μου έφυγαν οι θήκες των δοντιών τρώγοντας καρύδα».

«Έχω σχηματίσει την ίδια άποψη με τον κόσμο για την Μαριαλένα και τον Σάκη», δήλωσε ο Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο Love it κι αφού αποκάλυψε κάποια πράγματα για όσα συμβαίνουν με τον Τριαντάφυλλο στην παραλία, πέρασε στο αμέσως επόμενο θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κι αυτό δεν είναι άλλο από την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

“Εγώ σαν τηλεθεατής σχηματίζω την άποψη που σχηματίζει όλος ο κόσμος. Πριν γίνει η ένωση κοιμόμουν εγώ, δίπλα μου ο Σάκης, μετά η Ελευθερία και μετά η Μαριαλένα. Εγώ αυτό θυμάμαι. Έτσι έφυγα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε για κάτι τόσο προσωπικό τόσο άνετα. Όπως κι εσείς λέτε αυτό που βλέπετε αυτό θα κάνω κι εγώ.

Εγώ μπορώ να πω τις δυο πλευρές που έχω σχηματίσει σαν τηλεθεατής. Η μία είναι ότι η Μαριαλένα έχει πει ότι έχει κάτι σοβαρό έξω που την ενδιαφέρει κι από την άλλη βλέπουμε μια σχέση της Μαριαλένας μέσα που φυσικά δυο χρόνια δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα.”, είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ενώ, απέφυγε εντόνως να αποκαλύψει ποιο ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, στο τέλος είπε πως εκείνος αγαπά τη Μαριαλένα γιατί είναι καλό παιδί και δήλωσε: «Δεν έχω δει να είναι κάτι ανήθικο μέχρι στιγμής».

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »