Η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτρια και συγγραφέας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό για την συννετοχή της στην πολύκροτη σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη άνοιξε τα χαρτιά της στο «Mega Καλημέρα» και έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Εγώ είμαι μια ηθοποιός που τους κέρδιζα τους ρόλους. Ήμουν οικογενειάρχης ως επί το πλείστον. Δεν ήμουν ποτέ στον τραπέζι όταν γίνονταν μια διανομή. Και συνήθως όταν βρισκόταν ένας μικρός ρόλος με φωνάζανε. Τους περισσότερους ρόλους τους κέρδισα έτσι.

»Στο “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” πήγα για ένα επεισόδιο. Είδα ότι όλοι αυτοσχεδίαζαν, το λατρεύω αυτό, και το έκανα και εγώ. Και έτσι έμεινα. Μάλιστα επειδή πήγα τελευταία και είχε κλείσει το μπάτζετ μου είπαν ότι θα παίρνω μόνο 200.000 και δέχτηκα. Την εποχή εκείνη οι υπόλοιποι έπαιρναν και 5,5 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο. Αλλά δεν με πείραζε καθόλου», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και πρόσθεσε ότι η βασική πηγή εισοδήματός της δεν ήταν ποτέ η υποκριτική. «Το σπίτι μου, αυτό που έμενα στο τέλος, γιατί τώρα το έδωσα στο γιο μας, το έκανα ζωγραφίζοντας μπομπονιέρες και νυφικά. Από το Εθνικό έβγαζα 3 χιλιάδες και από την ζωγραφική 50. Και έτσι έκανα το σπίτι μου και πήρα το αυτοκίνητό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »