Καταθέτει σήμερα, στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου  ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο των ανακριτικών διαδικασιών για τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis σχετικά με την ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων.

Ο πρώην υπουργός που  επί των ημερών του ξεκίνησε η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την Novartis, αναμένεται να καταθέσει χρήσιμα για τις δικαστικές αρχές στοιχεία τόσο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που είναι το κεντρικό πρόσωπο που παραπέφθηκε με απόφαση της Βουλής για σειρά αδικημάτων, όσο και γενικότερα για τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών για την υπόθεση που σχετίζεται με την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών προσώπων.

Η κατάθεση Κοντονή ο οποίος σημειωτέον έχει αποχωρήσει από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ,  αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς  θα καταθέσει για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που είναι το κεντρικό πρόσωπο που παραπέμφθηκε με απόφαση της Βουλής για σειρά αδικημάτων, όσο και γενικότερα για τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών για την υπόθεση που σχετίζεται με την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει πολιτικοί (Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Παν. Πικραμένος, Δημ. Αβραμόπουλος και άλλοι) καθώς και οι εισαγγελείς Ελένη Ράικου, Παναγιώτης Αθανασίου και Ιωάννης Αγγελής.

Διαβάστε επίσης

Folli Follie: Νέα πρόσωπα έβαλε στο «κάδρο» της πολύκροτης υπόθεσης η εισαγγελέας Ελένη Μιχαλοπούλου

Τραγωδία στο Μάτι: Άδειασμα Ματθαιόπουλου σε Τερζούδη και Κολοκούρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »