Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε από την Νάξο όπου βρίσκεται για τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και την μετεξέλιξη της Μυρσίνης.

Μιλώντας από τη Νάξο όπου βρίσκεται, σε απευθείας σύνδεση από την παραλία του Άγιου Προκόπη, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο «Πρωινό» για τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» που αρχίζει γυρίσματα σε λίγες εβδομάδες.

Η Μυρσίνη, η οποία, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, βρίσκεται πλέον μαζί με τον Δούκα στη Λάρισα, στο σπίτι των Σεβαστών, διωγμένη από το Διαφάνι και από τα ίδια τα παιδιά της, τα οποία δεν θέλουν να την ξαναδούν μετά από την καταστροφική πυρκαγιά και τον θάνατο του Μιλτιάδη, ξεκαθάρισε ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων δεν έχουν φτάσει ακόμα στα χέρια των πρωταγωνιστών.

Αυτό που ξέρει με βεβαιότητα είναι ότι η μητέρα του Νικηφόρου, του Κωνσταντή και της Πηνελόπης επιστρέφει στις ρίζες της. Μετά από χρόνια παραμονής στο Διαφάνι, η γυναίκα του Δούκα, η οποία είχε καταγωγή από την Αθήνα και βρέθηκε στο χωριό της Θεσσαλίας λόγω του γάμου της, επιστρέφει σε ένα αστικό περιβάλλον, ανάλογο της αγωγής που πήρε στο πατρικό σπίτι της.

Όσο για το τι θα πράξει η ηρωίδα της μέσα στη Χούντα, η Κατερίνα Διδασκάλου μπορεί να κάνει μόνο υποθέσεις.

«Σε τέτοιες καταστάσεις όπως η επταετία, τα στοιχεία του χαρακτήρα καθενός μεγεθύνονται» είπε, στρώνοντας το έδαφος για πιθανές εκπλήξεις.

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Διδασκάλου στο «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »