Το γνωστό plus size μοντέλο μίλησε στο «Love it» για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου από τις 27 Ιουλίου.

Οι fans του «GNTM» θα θυμούνται την Κατερίνα Πεφτίτση από τον δεύτερο κύκλο του γνωστού fashion reality.

Σήμερα το γνωστό μοντέλο και instagramer βρέθηκε ξανά στις οθόνες μας όμως ο λόγος δεν ήταν η μόδα ή τα στερεότυπα για τη γυναικεία ομορφιά.

Ο λόγος που η πρώην παίκτρια του «GNTM» μίλησε σε απευθείας σύνδεση με το «Love it» είναι η δημοσιοποίηση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

«Ο μπαμπάς μου είναι 59 χρονών και από τις 27 Ιουλίου είναι στην εντατική. Είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε γι’ αυτήν. Είναι θύμα κορονοϊού. Βέβαια, τον έχει ξεπεράσει και τον μετέφεραν σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει στην εντατική πολύ σοβαρά με μεγάλα προβλήματα» ανέφερε το μοντέλο, που περιέγραψε τα αισθήματά της και την αγωνία της οικογένειας.

«Στην αρχή ήμουν θετική και όλοι κάναμε οικογενειακώς θετικές σκέψεις αλλά, όσο περνάει αυτό το κομμάτι, αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες. Μετά ξανανεβαίνουν, μετά ξαναπέφτουν μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό. Η μόνη επικοινωνία που έχουμε είναι τηλεφωνική μία φορά την ημέρα με τους γιατρούς που είναι εκεί πέρα. Δύναμη αντλώ από την αδελφή μου που είναι τρελή και πνεύμα θετικής ενέργειας και αύρας».

Και περιέγραψε πως η μόνη «επαφή» που έχουν με τον πατέρα τους είναι ένα MP3 που έγραψαν με την αδελφή της για να «ακούει» τις φωνές τους και να παίρνει δύναμη.

Διαβάστε επίσης »