Το Κομάντα και Δράκοι είναι η νέα φιλόδοξη σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA και να συνεπάρει το κοινό! Ποια είναι η ώρα προβολής για την πρεμιέρα της σειράς;

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από κάμποσα χρόνια με μία σειρά υπερπαραγωγή που φιλοδοξεί να εισάγει ένα νέο είδος μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση. Τα Κομάντα και Δράκοι διαθέτει μία ανατρεπτική υπόθεση με καταιγιστικές εξελίξεις και μία πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών.

Η πρεμιέρα του Κομάντα και Δράκοι

Το Κομάντα και Δράκοι έρχονται να κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η ώρα προβολής της είναι στις 22:30. Η σειρά μυστηρίου αποτελείται από 13 επεισόδια και θα είναι εβδομαδιαία. Ύστερα από την Τετάρτη που θα γίνει η πρεμιέρα, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:30, ύστερα από τη Γη της Ελιάς!

Η ιστορία ακολουθεί τον 10χρονο Γιώργο, ο οποίος μετακομίζει στην Κρήτη με τον πατέρα και τα αδέρφια του, ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του. Ο πατέρας του, ο Βασίλης Γιαννούλης (Βασίλης Μπισμπίκης) όντας αστυνομικός παίρνει μετάθεση στα Χανιά, προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Γρήγορα, όμως, ο μεγαλύτερός τους εφιάλτης θα γίνει πραγματικός.

Ο Γιωργάκης ήδη από το πρώτο βράδυ βλέπει τα χειρότερα όνειρά του να ζωντανεύουν. Ο μικρός πρωταγωνιστής διαθέτει ένα μεταφυσικό χάρισμα και μέσα από αστρικές προβολές έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις και να γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους.

Ήδη από το πρώτο τρέιλερ, η σειρά υπόσχεται πολλά κι έρχεται να μας καθηλώσει. Πρεμιέρα, λοιπόν, για το Κομάντα και Δράκοι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα προβολής στις 22:30.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α

Και οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα»: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος.

Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Διαβάστε επίσης »