Η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» έρχεται σύντομα στο Mega, με στόχο να σαρώσει σε τηλεθέαση. Τι πρόκειται να δούμε στη νέα σειρά μυθοπλασίας.

Η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» πρόκειται για μια νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου, που έρχεται σύντομα στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Mega.

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η νέα σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια.

Μάλιστα, έχει πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη, που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία.

Τι πρόκειται να δούμε λοιπόν, στη νέα τηλεοπτική σειρά που έρχεται στη τηλεόραση από το φθινόπωρο;

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά.

Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων».

Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

{https://youtu.be/jV1Qfe4fxsI}

Διαβάστε επίσης »