Κώστας Βουτσάς: Βαριές κατηγορίες από την κόρη του, Σάντρα, για τη δεύτερη σύζυγό του Θεανώ! Τι είπε στην κάμερα.  Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε επενδύσει σημαντικά ποσά για την αγορά έργων τέχνης, για την προσωπική συλλογή του. Ανάμεσά τους, υπάρχουν και ορισμένοι πίνακες μεγάλης αξίας.

Συνολικά, πρόκειται για περισσότερα από 30 έργα τέχνης, τα οποία είχε σκοπό να αφήσει στις κόρες του – αφού τότε ακόμη δεν είχε αποκτήσει τον γιο του.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, μόλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα συλλεκτικά έργα τέχνης, τα οποία διατηρούσε η Θεανώ, η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Όπως καταγγέλλει, μέχρι και σήμερα η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, μέχρι και σήμερα αρνείται να παραχωρήσει τα έργα τέχνης στα παιδιά του, όπως ήταν και η επιθυμία του.

«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή».

Κώστας Βουτσάς: Σήμερα θα γινόταν 89 ετών

Διαβάστε επίσης:
Κώστας Βουτσάς, τι θα δούμε στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Θεοδώρα Βουτσά.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς “έφυγε” από τη ζωή, σκορπίζοντας τότε θλίψη σε όλη την ελληνική κοινωνία. Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα των Κου Κου, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε πως η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, έχει ήδη ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες ημέρες του πατέρα της.

«Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του.

Η κόρη του, η Θεοδώρα Βουτσά, για να τιμήσει τον πατέρα της ετοιμάζει ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ. Έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μετράει αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες του Κώστα Βουτσά, αυτές τις 19 μέρες που έμεινε στην εντατική και πώς βίωσε η ίδια την απώλεια. Επίσης θα μιλήσουν γι’ αυτόν άνθρωποι που τον αγάπησαν», αποκάλυψε η Δήμητρα Καλφούντζου.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε στην οθόνη.

Διαβάστε επίσης »