Το περιστατικό έγινε στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου – “Άγιο” είχε ένας 28χρονος που ανασύρθηκε ζωντανός από το ΙΧ

Την τύχη με το… μέρος του φαίνεται πως είχε ένας οδηγός, το αυτοκίνητό του οποίου βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη στη θάλασσα.

Το συμβάν σημειώθηκε στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου βραδινές ώρες της Τέταρτης.

Ο Λιμενικός Σταθμός του Κόκκινου Πύργου, ενημερώθηκε άμεσα για την πτώση ενός οχήματος , στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου του δήμου Φαιστού και στην περιοχή έφθασαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, που κατάφεραν να ανασύρουν έναν 28χρονο που ήταν και ο μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος.

Ο ίδιος έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απο το ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, εντός του λιμένα Κόκκινου Πύργου Νομού Ηρακλείου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή των οποίων ανασύρθηκε ο 28χρονος μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου.

neakriti.gr

Διαβάστε επίσης »