Θα ξεσηκώσει το ριάλιτι και θα κάνει φοβερό δίδυμο με την Ανχελίτα. Η πρόταση έχει γίνει, όπως και η κουβέντα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την παραγωγή.

Το Big Brother επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον δεύτερο, συνεχόμενο, κύκλο του μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα την Παρασκευή, προβλήθηκε το δεύτερο Live στο οποίο και σημειώθηκε η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Σε αυτό η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, υποδέχθηκαν στο πλατό την Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό όλες τις στιγμές που βίωσαν οι παίκτες του ριάλιτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πόσο παρακολούθησαν, όμως, οι τηλεθεατές το συγκεκριμένο live;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο live του Big Brother κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο του κοινού. Μοναδικός αντίπαλος του Big Brother Live ήταν το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA, «Η γη της ελιάς» που συγκέντρωσε ποσοστό 20.3% στο δυναμικό κοινό και 23.8% στο γενικό σύνολο.

Όλα αυτά, αλλά και οι γκρίνιες από το, τηλεοπτικό κοινό για τους χαρακτήρες του ριάλιτι που σε αρκετές περιπτώσεις ήδη έχουν αρχίσει να κουράζουν, χτύπησαν τις καμπάνες στην παραγωγή!

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν λοιπόν την είσοδο δύο νέων παικτών (μπήκαν την Παρασκευή), ενώ σύντομα θα δούμε στο σπίτι και κάποιους διάσημους. Στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με το Iciao.gr, μία από τις παρουσίες που μπορεί να δούμε σε δεύτερη φάση στο Big Brother είναι η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη. Σούπερ δίδυμο προβλέπεται με την Ανχελίτα. Η πρόταση έχει γίνει, όπως και η κουβέντα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την παραγωγή. Οπότε περιμένουμε την τελική απόφαση!

Προσθήκη παιχτών και φροντιστήριο στους νέους

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάζουμε, σε ορισμένους νέους παίχτες θα πέσει το σχετικό ταχύρρυθμο φροντιστήριο, για να βελτιωθεί η εικόνα τους. Να είναι λιγότερο κουραστικοί και να προσθέσουν λίγο παραπάνω ίντριγκα.

Ήδη η παραγωγή κοιτάζει στον “πάγκο” να ρίξει στην μάχη νέους παίχτες. Σταδιακά φυσικά θα γίνει, αλλά θα είναι καλές περιπτώσεις που θα ζωντανέψουν το σπίτι.

Live streaming

Μετά την περσινή ζημιά από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη, που έκανε άνω κάτω το ριάλιτι, η παραγωγή την είδε αλλιώς με το live streaming. Φέτος η αρχική απόφαση ήταν να μην υπάρχει αρχικά το live streaming και να το έβλεπαν στην πορεία. Όπως και θα γίνει.

Πάρθηκε οριστικά η απόφαση ότι τελικά θα ξαναμπεί στην ζωή μας το live streaming για 23 ώρες την ημέρα, περίπου έτσι όπως το ξέραμε. Απλά θα έχει μια καθυστέρηση 4-6 λεπτών για να μπορεί να επέμβει η παραγωγή και να πέσει ο “κόφτης” όπου κριθεί απαραίτητο. Μετά το περσινό φυσάνε και το γιαούρτι.

Για να δούμε μετά από αυτές τις ενέσεις, αν θα βρει τον δρόμο του το αγαπημένο ριάλιτι. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να φέρει πολύ μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Αρκεί τα τηλεθεατόπουλα να είναι ευχαριστημένα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: “Κυνηγάει” τηλεθέαση το Big Brother με νέα παίκτρια – Βάζουν στο σπίτι γνωστή τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »