Ο Λάκης Γαβαλάς προέβει σε δύο σημαντικές αποκαλύψεις, καθώς ανέφερε τον λόγο που είχε «όχι» στο Survivor, ενώ ανέφερε και την πραγματική του ηλικία.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση για συμμετοχή στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία του.

«Μου έχουν κάνει πρόταση. Καλέ πού να πάω; 70 χρονών; 6 Αυγούστου γίνομαι 69», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπομπές «make over» και δήλωσε ότι «θα ήθελα να βγει ένα concept μόδας μέσα από μία κάποια κουλτούρα, όχι αυτό που σε κάνω make over και δεν λέω συγκεκριμένα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπάρχουν 5-6 τέτοια, από τα οποία το ένα για μένα δυστυχώς, σε αυτό το χαλί που έστρωσα 50 χρόνια, μου φαίνεται ούτε καν ένα κακό backstage που δεν ξέρεις αν θα βγουν κάποιοι ή όχι, είτε να το παρουσιάσουν είτε να το εκτελέσουν. Σε αυτή την κοινωνία που ζούμε, να λέμε extreme make over σε ανθρώπους οι οποίοι είναι καλά εκεί που κάθονται και τους βγάζεις και τους κάνεις όπως τους κάνεις και μετά πρέπει να πάνε σε ψυχοθεραπευτή γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν την ίδια εικόνα έξω. Αυτά τα χέρια πού θα τα ξαναβρείς να τα ξανακάνεις μέσα στην εβδομάδα, μέσα στο μήνα, μέσα στο χρόνο; Δεν με βρίσκει σύμφωνο και επειδή ανήκει στη σφαίρα της μόδας, δεν είναι μόνο το make up».

Διαβάστε επίσης »