Με αφορμή την υπόθεση Σερβετάλη, ο Λάκης Λαζόπουλος επανέλαβε την θέση του κατά του διαχωρισμού των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μιλήσει ήδη από τον Αύγουστο για το θέμα που θα προκύψει με τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τότε, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής του στην Πάρο, ο δημιουργός και ηθοποιός είχε προβλέψει «Σε λίγο στο ένα πεζοδρόμιο θα κυκλοφορούν οι εμβολιασμένοι και στο άλλο οι ανεμβολίαστοι», κάνοντας σαφή την θέση του.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο Λάκης Λαζόπουλος επανέλαβε την άποψή του όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» στο Θέατρο Κιβωτός.

Σχολιάζοντας την απόφαση του ηθοποιού στη διάρκεια της «άτυπης» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας δραματικής σχολής του, ο Λάκης είπε: «Αγαπώ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και τον ξέρουμε όλοι ότι κάνει επιτυχία και αυτό είναι σημαντικό για την απόφαση που πήρε. Έχω δηλώσει και εγώ ότι δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Στο λεωφορείο, στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπορούν να μπαίνουν όλοι, γιατί δεν μπορούν να μπουν στο θέατρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από τον κόσμο. Αυτά τα μέτρα που δεν είναι μέτρα και βγάζουμε έξω αυτούς που δεν είναι πελάτες μας, δημιουργούν τη σύγχυση στο κοινό. Αν το μέτρο έχει καμπύλες, τότε κάποιοι θα κρυφτούν στις καμπύλες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »