Τον έρwτα τους ζουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και δεν το κρύβουν.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η ηθοποιός, απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο, νησί στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς εκεί βρίσκεται ένα από τα εστιατόριά του.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφαγε στο μαγαζί του συντρόφου της μαζί με την αδερφή της, Όλγα, που βρίσκεται επίσης στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Η ίδια έκανε μάλιστα και τις σχετικές αναρτήσεις στα instastories, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της ακολούθους πώς περνάει.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είχε αποκαλύψει έναν περίπου μήνα πριν: «Όπως όλα τα ζευγάρια του 2021 γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram. Ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ότι δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά. Είναι πανέξυπνος, τρομερά ευφυής. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο Λεωνίδας έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Και μαγειρεύει και πολύ καλά. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου και η αδερφή της, στο εστιατόριο του στην Αντίπαρο (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »